Om oss

- Ditt hus bästa vän!

NUCAB Nordic Ultra Clean är ett miljöteknikföretag för små och stora kunder. Vårt fokus ligger på att använda den senaste tekniken för att rengöra och tvätta olika ytor och fasader med den främsta miljötekniken samtidigt som vi med våra miljövänliga och tidseffektiva metoder både sparar tid och pengar åt våra kunder. Tillsammans med våra kunder skapar vi anpassade lösningar för små och enkla objekt till större och mer krävande projekt med fleråriga handlingsplaner.

 

Nordic Ultra Clean är verksamma inom sanering och rengöring av fasader, tak och fönsterputs på fastigheter som villor, radhus, våningshus, industrier och stallar. Vi rengör alla typer av ytor och fasader på det mest skonsamma och miljövänliga alternativen som används idag.

 

Nordic Ultra Clean använder så långt det är möjligt "ultrarent vatten"- en metod som urpsrungligen kommer från läkemedelsindustrin som idag har utvecklats till att bli ett av de främsta och mest kraftfulla alternativen för både fönsterputs och fasadtvätt. Metoden med ultrarent vatten är lika effektiv som miljövänlig.

Läs mer om Ultrarent Vatten här!