Om oss

NUCAB - Ditt hus bästa vän!

NUCAB Nordic Ultra Clean är ett miljöteknikföretag i världsklass för små och stora kunder. Vårt fokus ligger på att använda den senaste tekniken inom processat ultrarent vatten för att rengöra och tvätta olika ytor och fasader med den främsta miljötekniken samtidigt som vi med våra miljövänliga och tidseffektiva metoder både sparar tid och pengar åt våra kunder. Tillsammans med våra kunder skapar vi anpassade lösningar för små och enkla objekt till större och mer krävande projekt med fleråriga handlingsplaner.
 

Nordic Ultra Clean är verksamma inom rengöring av fasader, tak och fönsterputs på fastigheter som villor, radhus, våningshus, industrier och stallar. Metoden med processat ultrarent vatten är en kemikaliefri metod som tvättar och rengör alla typer av ytor och fasader på det mest skonsamma och miljövänliga alternativet som idag existerar.
 

Nordic Ultra Clean grundades 2017 efter mer än 20 års erfarenhet i branschen, med en verksamhet inriktad på rengöring av fasader och fönsterputs. Metoden med ultrarent vatten kommer urpsrungligen från läkemedelsindustrin och har idag utvecklats till att bli ett av de främsta och mest kraftfulla alternativen för både fönsterputs och fasadtvätt. Metoden med ultrarent vatten är lika effektiv som miljövänlig.

Läs mer om metoden med Ultrarent Vatten här!