Fönsterputs

✌ ✌ ✌
Vi älskar att tvätta fönster! Gör du?

Nordic Ultra Clean erbjuder fönsterputs åt både företag och privatpersoner. Vi putsar alla typer av fönster på hus, lägenheter, skyltfönster, övriga byggnader och kontor -stora som små. För att få bästa resultat så putsar vi såklart med ultrarent vatten som är helt utan kemikalier och således en 100% miljövänlig metod. 

Inför fönsterputsningen
När fönsterputsaren kommer har kunden förberett genom att plocka bort runt och framför fönstren så att fönsterputsaren kan komma åt fönstret. Större gardiner som är i vägen bör tas bort. Måste Nordic Ultra Clean flytta på saker så debiteras en timkostnad för detta.
 

Abonnemang 

Ett mycket uppskattat alternativ för att alltid ha skinande rena fönster är att teckna vårt mycket prisvärda abonnemang på fönsterputs. Med vårt abonnemang väljer du själv med vilket intervall som vi ska komma och putsa dina fönster. Vi erbjuder låg månadskostnad och dessutom helt utan bindningstid, så du kan när som helst avbryta ditt abonnemang. Så länge som vädret tillåter så kommer vi hem till dig och putsar dina fönster och med vår fönsterputsmetod med varmt och kallt ultrarent vatten.

Obs! Du har ingen bindningstid så du kan enkelt och tryggt säga upp ditt abonnemang när du själv vill.