StorstädningStorstädning?

En större städning och genomgång av hela bostaden

Alla bostäder behöver en rejäl storstädning några gånger varje år. En fördel med storstädning är att den vanliga veckostädningen blir mer lättstädad och därför mer tidssparande som i sin tur är ekonomiskt fördelaktigt. Till skillnad från den vanliga veckostädningen så fokuserar vi under storstädtillfället på att rengöra ytorna som man sällan ser. Exempel på några av de ytorna är luftventiler, ugnen, golvbrunnssilar, avkalkning av badrumsväggar och ovanpå skåp.


Checklista för storstäd 

Längst ner på sidan under ”Information” så finns checklista för Storstäd att kika på. Vid en storstädning så utgår vi från den checklistan för att effektivt bocka av varje moment som ingår. Vårt mål är att du ska trivas och vara nöjd med vårt arbete så om det saknas något moment i checklistan så kontaktar du oss så fixar vi det också!


Längst ner på sidan under fliken Information hittar du "Checklista för Storstäd"

Hur ofta ska man utföra en storstädning?

Vi rekommenderar att genomföra 2-3 storstädningar per år som standard. Vissa vill ha en vårstädning och en större städning inför julen och vissa beställer storstädning inför alla storhelger eller andra högtider. Vi planerar tillsammans hur du vill göra med storstädning som komplement till din vanliga hemstädning. Och även om du inte är en av våra återkommande abonnemangskunder så kan du självklart beställa enstaka storstädning ändå.  


Inför storstädningen

Innan vi kommer så ber vi dig att plocka undan saker för att förenkla för oss att städa, så ta gärna bort leksaker, kläder, disk mm och se till att hålla bänkar och bord fria från saker så att det blir enkelt att rengöra för oss. Om du beställer kompletterande fönsterputs så vill vi att du plockar undan allt vid fönstren som exempelvis blomkrukor, prydnadssaker och gardiner.

Nordic Ultra Clean står för all tänkbar städutrustning och vi ser till att ha den städpersonal som krävs inför storstädningen.


Storstädning med Nordic Ultra Clean


  Vi har erfaren, utbildad personal med bra villkor

  RUT-avdraget gäller - Du betalar endast 50% av arbetskostnaden

  Vi har Ansvarsförsäkring om något händer

  Vi använder miljövänliga städprodukter

  Vi tillhandahåller allt städmaterial


Kom ihåg att komplettera storstädningen med en fönsterputs!


Kontakta oss gärna om du har några andra frågor eller om du vill boka in ett möte.


Välkommen med din förfrågan!