Kontorsstädning


- För en bättre arbetsmiljö

Låt oss ta hand om kontorsstädningen

En välstädad kontorsmiljö är en viktig del av organisationen och har många fördelar för både dina medarbetare och hur dina kunder uppfattar din organisation. Rena och fräscha lokaler är motiverande och inbjuder till mervärden som ordning och reda, effektivitet och ökat välbefinnande för allas hälsa och välmående.

Nordic Ultra Clean erbjuder anpassade städtjänster på dina villkor för hur du vill ha det och vi tar oss an allt från reception, verkstad, kontor, möteslokaler till kök, toaletter och trappor. Vi kan matcha alla dina behov och önskemål gällande hur ofta, hur mycket och när du vill ha städat. Vi fixar det!


Kontorsstädning med Nordic Ultra Clean


  Vi har erfaren, utbildad personal med bra villkor

  Vi har Ansvarsförsäkring om något händer

  Vi använder miljövänliga städprodukter

  Vi tillhandahåller all städutrustning

  Vi garanterar att du blir nöjd


Trygga villkor 

Du som kund hos oss ska känna dig trygg, nöjd och säker med våra tjänster. Alla våra medarbetare har hög kompetens för arbetets alla moment och är givetvis försäkrade och anställda med bra villkor. Självklart har vi tystnadsplikt. Om olyckan skulle vara framme så har Nordic Ultra Clean en ansvarsförsäkring hos If. Sist men inte minst, om ni mot all förmodan inte skulle vara nöjda med utfört arbete, har ni 48 timmars städgaranti hos oss, för vårt mål att ni som kund hos oss ska vara helt nöjd. 

Hur går en kontorsstädning till? 

För att vi ska kunna genomföra arbetet på bästa och effektivast sätt så vill vi träffas innan vi bokar ett datum för första städtillfället, för att gå igenom förutsättningarna i lokalerna och vad som ni vill ska ingå i uppdraget samt hur ofta lokalerna ska städas.

Nordic Ultra Clean står för all städutrustning som krävs för kontorsstädningen, om inget annat avtalats, och vi ser till att ha den städpersonal som krävs för arbetet. Vi kommer att behöva tillgång till el och vatten. 


Vad kostar kontorsstädning? 

Ring eller maila oss med en adress och beskriv kontorets storlek, uppgift om vilka ytor det gäller och när du önskar få kontoret städat, så återkommer vi till dig med prisuppgift.

Vad ingår i kontorsstädning? 

Vi kommer att anpassa tjänsten helt utifrån din arbetsplats och dina önskemål.

Kontakta oss gärna om du har några andra frågor eller om du vill boka in ett möte.