Flyttstädning


- Vi hjälper dig gärna med din flyttstädning

Flyttstädning med Nordic Ultra Clean

Att flytta hela sitt hem till ett helt nytt boende är både tidskrävande och jobbigt. Vi kan hjälpa dig med den slutgiltiga flyttstädningen så att du kan fokusera på att flytta in i ditt nya hem istället. Vi tar hand om alla påfrestande moment som ingår i en fullständig flyttstädning. Vi ger dig även en garanti på att du kommer att få godkänt av köparen eller hyresvärden för att överlämningen blir så smidig som möjligt.

Det är mycket som ingår i en flyttstäd 

Vi vet vad vi ska göra för att bostaden ska bli riktigt ren och fin. Vår flyttstädning bygger på ett standardavtal, vilket innebär att vi vet vad som krävs för att den nya ägaren, besiktningsmannen eller fastighetsägaren godkänner resultatet i samband med överlämningen. 

Hur fungerar en flyttstädning? 

Vi träffas om det är möjligt innan vi bokar ett datum för flyttstädningen, för att gå igenom förutsättningarna i bostaden så att vi kan genomföra arbetet på bästa och snabbaste sätt.

Vi på Nordic Ultra Clean står för all tänkbar städutrustning och vi ser till att ha den städpersonal som krävs inför flyttstädningen för att avklara arbetet på en arbetsdag, om vi får tillgång till boendet tidigt på morgonen eller annan avtalad tid. Vi kommer att behöva tillgång till el och vatten. 

Inför flyttstädningen 

Det krävs inte att du är hemma under flyttstädningen men du behöver finnas på plats för att släppa in vår personal i bostaden på avtalad tid, och att du finns på plats efter utfört arbete för genomgång och besiktning.

Du ser till att bostaden är tömd på möbler, porslin, skräp och annat som inte tillhör bostaden.

Flyttstädning med Nordic Ultra Clean


  Vi har erfaren, utbildad personal med bra villkor

  RUT-avdraget gäller - Du betalar endast 50% av arbetskostnaden

  Vi har Ansvarsförsäkring om något händer

  Vi använder miljövänliga städprodukter

  Vi tillhandahåller allt städmaterial

  Vi garanterar att du får godkänt av köparen eller hyresvärden


Vad kostar det och hur bokar jag? 

Ring eller maila oss och beskriv bostadens storlek i kvadratmeter och vilken adress, så återkommer vi till dig direkt med prisuppgift.

Kontakta oss gärna om du har några andra frågor eller om du vill boka in ett möte. 


Längst ner på sidan under Information hittar du "Checklista för Flyttstäd"